• LEASING AUTO

  E momentul sa iti schimbi masina!

  Alege-o cu rabdare, dar cumpar-o rapid si fara batai de cap, prin cele mai avantajoase oferte de finantare.

 • REVANZARE

  Gata cu cautatul! Viitoarea ta masina este aici. Prinde PRETURILE SPECIALE pentru autoturismele si autoutilitarele puse in revanzare.

 • LEASING PERSOANE JURIDICE

  E timpul sa iti pui afacerea pe roti potrivite. BCR Leasing crede in planurile tale de viitor, oferindu-ti solutii optime de finantare pentru compania ta. Noi te ajutam sa avansezi.

Parteneriat CEFIN TRUCKS – BCR Leasing
Ai cea mai avantajoasă dobândă pentru camioane

Pentru că business-urile sunt făcute să meargă bine, BCR LEASING IFN S.A. și CEFIN TRUCKS vă aduc o ofertă de leasing pentru camioane rulate multibrand, în condiție tehnică excelentă, la prețuri imbatabile. Ai 4,9% dobândă pentru finanţarea unui vehicul rulat in lei si 3,9% pentru finantarea unui vehicul rulat in euro.

 • LEASING IN LEI

  BCR Leasing IFN finanteaza acum si in lei! Avantaje: fara diferente de curs valutar; fara diferente de curs la achizitia bunului sau la achitarea ratelor.

 • LEASING ECHIPAMENTE

  Chiar si cele mai marunte lucruri se fac cu echipamente performante. Acum, finantarea noastra face mai usor accesul tau la echipamente de ultima ora

 • LEASING PERSOANE FIZICE

  Iti dam un motiv sa te bucuri ca ai crescut: a venit vremea sa ai masina pe care ti-o doresti!

Parteneriat EVW Holding - BCR Leasing
Dezvolta-ti afacerea cu oferta speciala pentru transportatori!

Alege cel mai avantajos pachet de achizitie a autovehiculelor comerciale grele, noi si rulate, cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Ai avans incepand cu 10%, perioada de finantare de 12-84 luni, garantie drive-line 3 luni pentru bunuri second hand, timbru de mediu platibil in 90 de zile si dobanzi super-atractive.

 • FLEET MANAGEMENT

  Ai flota, dar nu ai griji! BCR Fleet Management ofera servicii personalizate de leasing operational si management al flotelor, cu beneficii multiple pentru companii.

 • SELF-SERVICE CLIENT

  Acum totul este mai simplu pentru clientii nostri. Si mult mai rapid. Creeaza-ti un cont si beneficiaza de facilitatile online oferite de BCR Leasing

 • REVANZARE ECHIPAMENTE SI UTILAJE

  Preturi excelente pentru echipamente recuperate. Consultati lista noastra.