Mențiuni legale

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru BCR Leasing IFN SA  si sunt proprietatea sa exclusiva. De asemenea, BCR Leasing IFN SA  detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

BCR Leasing IFN SA  depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, BCR Leasing IFN SA  nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugata sa contacteze oricare din unitatile BCR Leasing IFN SA  pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente. BCR Leasing IFN SA  isi rezerva dreptul ca accesul la produsele si serviciile descrise in prezentul site sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane sau in anumite zone / tari.

Niciunul dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu va fi furnizat de catre BCR Leasing IFN SA  unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza, interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al BCR Leasing IFN SA.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site,cu exceptia detinatorului sau legal – BCR Leasing IFN SA , precum si realizarea de link-uri catre portalul Grupului din care acesta face parte, fara acordul in prealabil din partea institutiei noastre, da dreptul unilateral si neechivoc ca BCR Leasing IFN SA  sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email LSG.Office@bcr-leasing.ro.